Zahvaljujući novim 3D tehnologijama štampe nudimo Vam kvalitetnu i brzu štampu delova za Vašu firmu, fabriku, laboratoriju ili radionicu po porudžbini. U zavisnosti od toga da li Vi imate gotov model ili samo crtež ili ideju, mi ćemo Vam pomoći u realizaciji štampe. Širok spektar materijala omogućava prilagođavanje različitim uslovima okoline

3D štampani delovi

Osim brze izrade specifičnih delova od plastike, 3D štampu koristimo i u servisu opreme. Izrada ovih delova omogućava brzo rešavanje problema, sa izbegavanjem dugog čekanja skupih rezervnih delova.

3D štampani rezervni deo
Rezervni deo koji je serijski zamenjen
3D print poklopca konektora
Nosač poklopca konektora za kablove
3D print osovine za mašinu
Osovina/nosač gumice za povlačenje u mašini
3D print prototipa konektora baterije
Prototip konekcije baterija

Štampa u većim serijama

Osim štampe u prototipske svrhe farma identičnih 3D štampača omogućava nam brzu i uniformnu štampu većeg broja delova u kratkom roku.

Obratite nam se za ponudu!


Serijska 3D štampa
Sortirani štampani delovi spremni za isporuku

Kombinovanje 3D štampe sa drugim tehnologijama obrade

Zbog određenih prednosti, 3D štampani delovi se često kombinuju sa delovima koji su izrađeni nekim konvencionalnim načinom proizvodnje kao što je glodanje ili struganje. Ova kombinacija u različitim okolnostima može biti zgodna zbog uštede vremena, novca, izrade alata za brizganje plastike. Naša prednost je u tome što sve možemo da Vam ponudimo na jednom mestu.

3D štampa i obrada metala
3D štampani nosači i aluminijumski adapteri sa struga
en_USEnglish